Masaj la domiciliu in Bucuresti pentru dumneavoastra si intreaga familie

Stresul la care sunteti supus zilnic se transforma intr-un disconfort psihic si fizic?
Ce ati spune de un masaj la domiciliu, urmat de un somn linistit, de buna dispozitie si relaxare?

Ce este masajul si de ce este important

masaj la domiciliuDefinit ca prelucrare sistematica a partilor moi ale copului uman, masajul se realizeaza prin mijloace manuale.
In cazul omului contemporan, stresat in permanenta, relaxarea prin masaj are o pozitie deloc neglijabila in arsenalul mijloacelor profilactice impotriva oboselii fizice, dar mai ales psihice, in prevenirea unor afectiuni cu caracter profesional si, bineinteles, in tratarea unor boli si traumatisme, in special la nivelul aparatului locomotor, precum si in recuperarea dupa boli traumatice, circulatorii, neuromusculare, etc.
Datorita acestor efecte bine fundamentate stiintific, terapia prin masaj a devenit astazi un mijloc de baza in terapia recuperatorie complexa. Masajul a devenit un mijloc indispensabil in regimul cotidian de viata, fie ca ne referim la procedurile cu efecte stimulative, locale si generale, care sustin pe plan biologic efortul psihofizic.

Comanda un masaj!

Sedințele de masaj durează între 50-60 minute și se fac pe bază de programare, cu câteva ore înainte, iar pentru weekend cu o zi inainte. MasajdeZi.ro își rezervă dreptul de a-și selecta clientii!