[call_to_action]

Atentie, aceasta pagina web ” Masaj Iasi” este de vanzare si contine informatii doar cu caracter informativ!!!

O sedinta de masaj durează aproximativ o ora, in functie de programul stabilit si de afecțiune. Solicitarea se face pe bază de programare, cu câteva ore înainte, iar pentru weekend cu o zi inainte.

Serviciile sunt valabile doar in orasul Brasov. MasajdeZi.ro își rezervă dreptul de a-și selecta clientii! [/call_to_action]

Parteneriate web MasajdeZi.ro

Massage for young beauty womanIncepand din luna septembrie, MasajdeZi.ro incepe o campanie de colaborare si parteneriat in orasul Iasi, cu oricine este deschis sa isi promoveze serviciile de masaj cu ajutorul nostru. Acest parteneriat va aduce un beneficiu firmei dumneavoastra si va fi indexat pentru orasul Iasi, iar serviciile de masaj oferite vor deveni mai usor cunoscute.

MasajdeZi.ro lider de 7 ani in cautarile google

Din 2007, MasajdeZi.ro este lider in cautarile pentru serviciile de masaj in Bucuresti si pentru o parte din orasele din tara, fiind primul website in cautarile pe cel mai mare motor de cautare web:  google.

Cuvantul cheie „masaj” fiind cel mai cautat cuvant corespondent  acestor servicii. In acest interval, mii de clienti au accesat site-ul masajdezi.ro si au apelat la serviciile noastre.

Pachete de promovare:

Pachet mini-site: 50 Lei / Luna

– Cuprinde intre 5 si 10 pagini administrate

– mini site web al cabinetului/ clinicii dumneavoastra:

– administrare site;

– seo

– hosting

– aces la evenimentele organizate de MasajdeZi.ro ce vor cuprinde worksop-uri si seminarii de masaj dar si materiale traduse.

Pachet  pagina site: 20 lei /luna

– pagina in cadrul site-ului masajdezi.ro

– administrare site;

– seo

– hosting

– aces la evenimentele organizate de MasajdeZi.ro ce vor cuprinde worksop-uri si seminarii de masaj dar si materiale traduse.

Contact

Pentru comenzi si detalii va rugam sa ne contactati:

pe e-mail: office@masajdezi.ro

tel: 0724204245